O nama:


Kompanija „Putevi“ je osnovana 1961. godine, kao naslednik Puteva - Tehnički sektor Republike Srbije, koja je nastavila sa izgradnjom i održavanjem obavljenih poslova.

 

PUTEVI su se intenzivno razvijali, što je rezultiralo ogromnom ekspanzijom i razvojem kompanije u odnosu na svoje početke.

Prevashodna delatnost kompanije je izgradnja, kako u oblasti civilnog građevinarstva, tako i u izgradnji raznih građevinskih objekata. Kvalitet izvedenih radova se postiže zahvaljujući produktima od kamena, kontrolisanih od strane ovlašćenih institucija i laboratorije kompanije.

Uz izgradnju, koja je njena osnovna aktivnost, PUTEVI imaju dizajn licencu za civilno građevinarstvo i izgradnju građevinskih objekata, kao i tim stručnjaka koji je sposoban za dizajniranje novih objekata i izvršavanje tražene racionalizacije u planovima izgradnje, po zahtevima poslodavca.

 

Kompanija „Putevi“ je u potpunosti funkcionalna, kako bi omogućila uspešne poslovne realizacije, a tu je i izuzetna tradicija koja je cenjena na tržištu. Svaki deo sistema jedne takve kompanije konstantno proverava svoje mogućnosti i sposobnosti, kako bi obezbedila održavanje i porast kvaliteta svakog dela sistema, a samim tim i kompanije.

Tehnički sektor, i fabrika i oprema, kao dva najvažnija sektora u okviru kompanije, su podržana od strane finansijsko – komercijalnog i pravnog sektora, a koji su svi zajedno pod neprestanom kontrolom sektora za proveru kvaliteta.

 

Razvojna politika počiva na stalnom usavršavanju kadrova i liderskoj ulozi rukovodstva firme u svim svojim celinama. Nove tehnologije, savremene mašine i oprema, permanentno obučavanje i usavršavanje zaposlenih u zemlji i inostranstvu su generator razvoja.